Waarom European Balloon Corporation kiezen ?

1. Veiligheid is onze topprioriteit.

2. In geval dat we twijfelen over het weer, nemen we geen enkel risico en verkiezen we om de vlucht uit te stellen.

3. Wij varen enkel met professionele en geëxperimenteerde piloten, het merendeels van hen is instructeur, drietalig en gepassioneerd door ballonvaarten. Ze hebben allemaal uitgebreide internationale ervaring en zijn gewend om deel te nemen aan de grootste bijeenkomsten ter wereld. Wij hebben o.a. ook enkele wereldrecords op onze naam staan en hebben de Gordon Bennet cup gewonnen die nog sinds 1906 nog niet was verbroken, dit was een vlucht van 3,900 kilometers in 69 uur.

4. Onze weeradviseur is niemand minder dan Luc Trullemans, waarschijnlijk de beste weervoorspelling van heel de wereld, een goeie vriend.

5. Recent materiaal, altijd op punt, nagekeken en getest in ons gecertificeerd werkplaat, regelmatig worden gecontroleerd door de administratie van de luchtvaart.

6. Een vriendelijk en zeer professionele aanpak met een bureau op de straatzijde en een kantoor met duidelijke openingsuren.

7. De mooiste opstijgplaatsen van België in exclusiviteit.

8. Onze tickets hebben geen vervaldatum en zijn geldig tot deze is gebruikt.

9. Een groot aantal bijkomende voordelen : een kwaliteitsvolle pet, een Klein souvenirtje (verassing), een gepersonaliseerde diploma en u vlucht wordt gevierd champagne.

10. Een onberispelijke reputatie : onze passagiers zijn onze beste ambassadeurs.

11. Een uitstekende prijs kwaliteit servis.

Kortom, ons doel is gewoon om alles in het werk te stellen om onze passie, veilig te delen, u of een kennis van een magisch moment te laten genieten dat u niet direct.