News

11 tem 17 juli 2011 - Cita des ailes in Spa, mirakels van de lucht!


Cita des ailesVan 11 tem 17 juli gaat het EBC- team en het Skydiverspa team van Spa samenwerken met de fantastische organisatie van " Cita des Ailes". De bedoeling is om zieke kinderen die lijden aan een chronische ziekte te laten varen en deze een fantastisch en onvergetelijk moment te laten beleven. De kinderen zullen een ballonvaart en een parachutesprong maken. De 2 operatoren zullen hun vliegtuigen en luchtballonnen ter beschikking stellen.
Voor deel te nemen aan dit goede doel kan u zich inschrijven voor een parachutesprong of een luchtballonvaart tijdens deze week.
Als de dromen werkelijkheid worden.

 


18-20 november 2010 - Pushkar Balloon Fiesta


Ter gelegenheid van de jaarlijkse Pushkar Kamelenmarkt werden 15 internationale luchtballons uitgenodigd om over de oude stad van Pushkar te varen. Het is een prachtig schouwspel met vele kleuren in een droomlandschap. Op de kamelenmarkt zelf heerst er een ongelooflijk sfeer tussen de handelaars die hen kamelen laten keuren en verkopen. Om een sfeerbeeld te geven er worden 20.000 kamelen verhandeld. Al onze vaarten gebeurden over deze festiviteiten om de bevolking te laten kennismaken met het fenomeen warme luchtballons, er waren dagelijks duizenden enthousiaste toeschouwers di naar de opstijging kwamen kijken.
India Pushkar . Pushhkar camel2-10 oktober 2010 - Albuquerque Balloon Fiesta, grootste ballonmeeting ter wereld

De grootste ballonmeeting ter wereld vindt plaats te Albuquerque Nieuw Mexico (USA) met niet minder dan 800 luchtballonnen.

Het is een fantastisch, oogverbluffend spektakel ! Dit is het evenement dat het meeste gefotografeerd wordt in de wereld. Door het uitzonderlijk klimaat kan het zijn dat de ballons op dezelfde plaats landen dan waar ze opgestegen zijn. Dit komt door de bergen in de omgeving namelijk de Sandia Peak en de aanwezigheid van de "Rio Grande rivier. Fly now !

 

Albuquerque3-4/07/2010 - Airshow 2010

EBC zal tijdens de meeting van beauvechain aanwezig zijn. De meeting neemt plaats in Brabant en is bekend om één van de grootste en meest indrukwekkende airshow in Europa. Aan het eind van de dag, afhankelijk van de weersomstandigheden, zullen wij daar opstijgen met onze warmeluchtballonnen. . Klik hier om de promo video van het evenment te bewonderen. Fly now ! airshow 2010

25/05/2010 - Prachtige herinneringsfoto

Grégory Saenen heeft ons fantastische foto's bezorgt van onze luchtballon bij zonsondergang. Deze is getrokken in Waals Brabant nabij de golf van Tournette. Als de dromen werkelijkheid worden. Fly now ! montgolfiere coucher de soleil

19/04/2010 - Taxis verts - ... en je bent meteen vertrokken ....

Door het mooie weer van de laatste dagen hebben veel passagiers Brabant vanuit een luchtballon ontdekt.

Het bedrijf "Taxis Vert" had voor haar personeel een ballonvaart georganiseerd. Ambiance en mooi weer verzekerd.

Huizingen taxis verts


Taxis verts

taxis verts

25/04/2010 - Spectaculair en rustgevend

Een van onze passagiers zond ons volgend commentaar dat wij u zeker niet willen onthouden :

"Goedendag,

Wij houden eraan via deze weg te danken. Mijn man en ik hebben gisteren avond genoten van een vlucht aan boord van uw ballon te Villers-la-Ville.

Niet alleen voelden we ons in goede handen bij de ervaren piloot maar we hebben echt een prachtig moment beleefd. Spectaculair en rustgevend tegelijkertijd.

Het was een belevenis om nooit meer te vergeten !

Verzorgde service van bij het begin met een aangename afsluiter, bedankt !
Vriendelijke groet,

Vanessa en Arthur"

24-25/04/2010 - Ballonhappening Waregem grandioos succes

De ballon happening van 24-25 april 2010 was zonder twijfel een van de mooiste edities ooit ! Enorm veel volk op zaterdag, mede dankzij prachtig en rustig weer, de komst van de grootste ballon ter wereld, de medewerking van Plopsaland, het schitterende ballonballet in het duister en het prachtige vuurwerk en vooral 55 superenthousiate ballonteams die met hun luchtreuzen de lucht ingingen. Veel mensen hadden de mogelijkheid om te genieten van een toffe ballonvlucht.

26-28/03/2010 - Avonturen en ballonvaren in Indonesië

Onze DUO speciale ballonvaarder heeft uitzonderlijke vaarten gemaakt in Indonesië in de regio van Bongor. Het landschap was schitterend, de verwelkoming van de lokale bevolking was hartelijk voor de eerste editie van deze ballonmeeting aan de andere kant van de wereld. Het aantal toeschouwers was zo groot dat elk team een politiewagen, 6 paras en een vertaler ter beschikking hadden. Veel mensen hadden de mogelijkheid om hun eerste luchtdoop te maken.

 

12-21/02/2010 - Expeditie in Chili

Prachtige en ongelooflijke vaarten over de Atacama, de droogste woestijn ter wereld. Een droomlandschap en een goede stemming waren aanwezig. De internationale meeting heeft de ballonvaarders ook de kans gegeven om een vlucht te maken langs de kust van la Serena.
La Serena

Atacama

 

17/01/2010 - Bergstage van "Les Carroz"

Ondanks een wisselvallige meteo is de bergstage van "Les Carroz" in opperbeste stemming verlopen en was zeer leerrijk. Les Carroz